Promotionale > Personalizare
 
Categorii produse
 
Abonare newsletter
Nume:
E-mail:
 
Cautari frecvente
 

Personalizare
Serigrafie - Imprimare pe suprafete plane. Suportul de imprimare poate fi: plastic, hartie, metal, sticla, piele, ceramica, carton, etc. Se foloseste pentru: pixuri, brichete, ceasuri, agende, diverse textile s.a.m.d.

Tampografie - Se foloseste pentru imprimarea pe suprafete plane dar mai ales curbe (unde serigrafia nu poate fi utilizata). Se realizeaza pe orice tip de suport dar mai ales pe: metal, plastic, lemn, sticla, piele naturala sau sintetica.

Folio - Se utilizeaza mai ales pentru suprafete din piele naturala sau sintetica si consta in aplicarea unei folii care poate fi argintie sau aurie.

Timbru sec - Este un procedeu folosit pentru imprimarea de text sau sigle, in profunzime pe suprafete din piele naturala sau sintetica (agende, genti, portmonee etc).

Transfer termic - Reprezinta un procedeu de aplicare a unor imagini (desene, sigle, fotografii, logo etc) in general pe suprafete textile cu ajutorul unor folii speciale denumite si folii de termotransfer.

Gravura - Se utilizeaza in cazul obiectelor din metal, lemn, sticla, plastic, marmura, granit, plexiglas si se poate folosi pentru personalizarea unor obiecte promotionale cum sunt: insigne, ecusoane, plachete aniversare, trofee, cupe etc.

Broderie - Se poate realiza utilizand un numar mare de culori si nuante. In general se foloseste pentru personalizarea suprafetelor textile: tricouri, sepci, hanorace, veste, cravate, genti etc.
 
Produse recomandate
Sticla bauturi
Pret: 0.00 €
Rucsac calatorie
Pret: 0.00 €
Sticla de apa cu carabina
Pret: 0.00 €
Port Chei din piele
Pret: 0.00 €
Trofeu din sticla
Pret: 0.00 €